Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fasole Verde Cu Carne De Vaca

Ingrediente
750 gr. carne, 1 kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri untura, 4-5 rosii, ½ lingurita faina, sare, verdeata tocata

Preparare
Se taie carnea bucati potrivite si se prajeste cu untura. Se adauga ceapa tocata marunt, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina si se amesteca bine. Se toarna apoi apa calda ca sa se acopere bucatile de carne, se pune sarea si se lasa sa fiarba la foc mic ½ ora. Se pune fasolea curatata si spalata, se mai lasa sa fiarba 15 min., apoi se adauga rosiile fierte separat si strecurate si verdeata tocata. Se da la cuptor pina scade bine. Ceapa prajita se poate inlocui cu ceapa rasa, cruda. In acest caz se pune o data cu apa.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cartofi Francezi
Carne De Vita A La Berna
Pui Cu Sparanghel
Pui Cu Bame Si Bors
Frigarui Cu Cirnaciori
Curcan Umplut Cu Castane
Berbec Cu Varza Acra
Snitel De Curcan Cu Salvie
Pui Cu Smintina
Carne De Berbec Cu Tocana De Legume
Romburi Cu Carne De Vita
Carne De Vaca Cu Legume Si Orez
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Pulpa De Vitel La Tava
Cordon Haiducesc
Pui Cu Smintina Si Cartofi La Cuptor
Tortiglioni Cu Ficat De Pui
Pui Umplut
Pasta Cu Pui
Ostropel De Pui Cu Ceapa
 

Top Retete Culinare