Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin

Ingrediente
500 g ficatei, o ceapa mare, 100 ml ulei, un usturoi, o legatura verdeata, piper macinat si boabe, 50 ml vin alb

Preparare
Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreuna cu ceapa. Cind sint bine patrunsi se toarna vinul, putina apa, mirodeniile, verdeata tocata, usturoiul pisat. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ficateii sint bine fierti. Se serveste rece cu patrunjel tocat.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Budinca De Cartofi Cu Carne
Ciulama De Vitel
Rulada De Carne Cu Legume
Creier In Aluat
Ciulama De Pui Cu Ceapa
Pulpa De Porc La Cuptor
Vrabioara De Vaca Cu Legume
Moussaka De Mouton
Ciulama De Pui Cu Legume
Lasagna Cu Carne Tocata
Mici Ca La Buzau
Snitel Din Carne Tocata
Pui Cu Sos De Whiskey Si Mar
Carnati
Muschi De Vaca Umplut
Carne Alla Pizzaiola
Pui Cu Masline
Pui Picant
Rulada Din Carne Tocata
Cotlete De Porc Cu Smintina
 

Top Retete Culinare