Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ficatei De Pasare Cu Sos De Vin

Ingrediente
500 g ficatei, o ceapa mare, 100 ml ulei, un usturoi, o legatura verdeata, piper macinat si boabe, 50 ml vin alb

Preparare
Se curata si se spala ficateii apoi se pun al scurs. Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in ulei incins. Se adauga ficateii care se rumenesc impreuna cu ceapa. Cind sint bine patrunsi se toarna vinul, putina apa, mirodeniile, verdeata tocata, usturoiul pisat. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ficateii sint bine fierti. Se serveste rece cu patrunjel tocat.

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Pui Cu Legume Si Ierburi De Provence
Snitel Cu Sos De Legume
Pui Umplut
Rasol De Creier
Bame Conserve Cu Carne De La Supa
Pui Cu Rosii Si Boia
Rata Cu Castraveti Acri
Ostropel De Pui Cu Ceapa
Pui In Stil Spaniol
Papricas De Iepure
Sarmale De Varza Acra
Dovlecei Cu Carne
Cotlete Milaneze
Carne Cu Busuioc
Cartofi Cu Carne Si Rosii
Flygande Jakob (jakob Zburatorul)
Piept De Pui Cu Nectarine
Carne Inabusita Cu Cartofi (niku-jaga)
Miel Cu Smintina
Chiftele Marinate
 

Top Retete Culinare