Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rasol Impanat

Ingrediente
150 gr. carne de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 2 buc. cartofi, 2 felii de sfecla fiarta, 2 frunze de salata verde, sare

Preparare
Se curata carnea de pielite si zgirciuri, se inteapa cu cutitul din loc in loc si se impaneaza cu citeva felii de zarzavat taiat subtire. Se pune la fiert cu citeva felii de zarzavat si cind este aproape gata, se adauga sarea. Se scoate apoi din supa cind este bine fiert, se taie felii si se asaza pe farfurie cu cartofii fierti taiati sferturi, feliile de sfecla si salata verde.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Rasol Impanat
Boeuf Bourguignon
Pui Cu Bame
Budinca De Creier Si Cascaval
Chiftelute Cu Pireu De Cartofi
Pui Cu Ciuperci Stropit Cu Vin
Biftec Tocat Cu Vin Alb Si Lamiie
Pui Cu Rosii Si Usturoi
Rasol De Gaina Cu Legume
Ficat La Cuptor Cu Otet Si Smintina
Miel Cu Smintina
Creier In Aluat
Piept De Pui Umplut Cu Cascaval Si Sunca
Musaca De Cartofi Si Vinete
Pui Cu Lamiie
Mincare Cu Carne Si Patlagele Vinete
Mincare De Curcan Cu Castane
Pirosti Cu Carne
Chebe (kibbeh)
Cotlete Cu Smintina
 

Top Retete Culinare