Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rasol Impanat

Ingrediente
150 gr. carne de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 2 buc. cartofi, 2 felii de sfecla fiarta, 2 frunze de salata verde, sare

Preparare
Se curata carnea de pielite si zgirciuri, se inteapa cu cutitul din loc in loc si se impaneaza cu citeva felii de zarzavat taiat subtire. Se pune la fiert cu citeva felii de zarzavat si cind este aproape gata, se adauga sarea. Se scoate apoi din supa cind este bine fiert, se taie felii si se asaza pe farfurie cu cartofii fierti taiati sferturi, feliile de sfecla si salata verde.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Mincaruri Cu Carne

Cubulete De Pui Marinate
Ficat La Cuptor
Sarmalute De Miel
Dovlecei Cu Umplutura Colorata
Pilaf De Pui
Fricassee De Pui
Cotlet De Miel Umplut
Mincare Chinezeasca
Gaina Cu Sos De Ceapa
Tocana Cu Rosii Si Ardei
Ficat Prajit Tavalit Prin Faina
Rulada De Curcan Cu Brinza
Tocana Sirbeasca
Pui Cu Legume La Cuptor
Tocanita Ungureasca
Pui Cu Ciuperci In Aluat
Ficat Cu Ciuperci Si Orez Fiert
Gaina Umpluta
Alinofag
Limba De Porc Inabusita
 

Top Retete Culinare