Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Caprioara La Tava

Ingrediente
1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata: un pahar de vin, 1 pahar de otet de vin, o lingura untdelemn, 2 cepe un morcov, 1/2 telina, 2-3 fire cimbru, 2-3 foi de dafin, sare, 10 boabe piper

Preparare
Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata. Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina. Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Mancaruri Cu Vanat

Fazan Fript
Prepelita
Iepure Cu Sos Alb
Rata Salbatica Fripta
Tocana De Mistret Tanar
Mancare Rece De Iepure Cu Masline
Prepelite Inabusite
Mincarica Orientala Din Carne De Vinat
Friptura De Iepure Sote Vinatoresc
Rasol In Bors De Iepure Impanat
Iepure Cu Masline
Muschi De Iepure Cu Smintina
Iepure Impanat, La Cuptor
Potarnichi Cu Smantana
Medalion De Caprioara
Pulpa De Caprioara La Tava
Medalioane De Caprioara Cu Prune Uscate Si Piure De Cartofi
Iepure Cu Ciuperci
Iepure Cu Smintina
 

Top Retete Culinare