Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fajitas (mincare Mexicana)

Ingrediente
(pentru 6-8 portii)

Preparare
Mai intii se infierbanta tigaia, apoi uleiul( 1-2 linguri), apoi se adauga carnea si se rumeneste bine pe ambele parti, invirtind tot timpul ca sa nu se arda. Cind este gata, se ia deoparte si se pune pe un platou cald si se pastreaza la caldura pina si vegetalele sunt gata. In aceasi tigaie se mai adauga 1 lingura de ulei daca este necesar, si cind este din nou fierbinte se pune ceapa la calit 1 minut si cind este sticloasa se adauga ardeiul. Se calesc impreuna inca 1-2 minute apoi se adauga din nou carnea in tigaie si peste ele se pune "Fajita seasoning". Se invarte bine si destul de repede pentru a nu se inmuia vegetalele.

Servire
Se serveste la masa cu "flour tortillas". Fiecare isi pune cit doreste intr-o placinta de "tortilla", o ruleaza si inghite. De asemenea se poate servi cu GUACAMOLE linga ea.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Muschi De Vaca La Cuptor
Miel La Cuptor
Rulouri De Porc Umplute
Fajitas (mincare Mexicana)
Mititei Speciali
Rata Lacuita
Muschi De Porc La Cratita
Frigarui Din Carne De Vaca
Antricot De Vaca La Gratar
Pulpe De Pui Cu Grapefruit
Friptura De Vitel In Lapte
Pulpa De Porc La Tava
Friptura De Miel Glasata
Pui Crocant
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Muschi De Porc La Gratar
Chiftelute La Gratar
Friptura De Jambon Cu Sos De Macese
Friptura Gratinata
File Mignon Cu Tarhon
 

Top Retete Culinare