Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpe Pane

Ingrediente
8 pulpe, pesmet, sare, piper,( optional) vegeta, boia iute

Preparare
Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi. Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45' se acopera cu folie, dupa care 15' se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15'. Astfel ies mai crocante.

Servire
Se servesc cu piure de cartofi sau cus-cus

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Piept De Minzat Umplut
Pui La Frigare
Friptura In Oala De Presiune
Rulada Din Muschi De Vita
Babic De Buzau
Friptura Gratinata
Muschi File Umplut
Pulpe Pane
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Frigarui Din Carne De Vaca
Porc Cu Usturoi
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Pui La Capac
Coasta De Porc Umpluta Cu Mere
Friptura "a La Taka"
Friptura La Tigaie
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Chebab
Muschi De Porc La Cratita
Friptura De Miel Glasata
 

Top Retete Culinare