Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpe Pane

Ingrediente
8 pulpe, pesmet, sare, piper,( optional) vegeta, boia iute

Preparare
Se curata pulpele de piele si de grasime. Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi. Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45' se acopera cu folie, dupa care 15' se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15'. Astfel ies mai crocante.

Servire
Se servesc cu piure de cartofi sau cus-cus

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Frigarui Inabusite
Snitel De Vita Cu Ceapa
Frigarui De Porc Inabusite
Compozitie De Snitel
Porc Cu Usturoi
Rulada De Carne Cu Oua
Pui Crocant
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Pui Cu Lapte Si Lamaie
Muschi De Vaca La Tava
Cotlet In Vin
Rulouri De Porc Umplute
Spinare De Batal La Gratar
Ficat La Gratar
Chiftelute La Gratar
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Miel Cu Verdeturi
Curcan Umplut Cu Legume
 

Top Retete Culinare