Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel

Ingrediente
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de marar, un castravete murat, slanina, condiment (piper, nucsoara..), sare, un pahar de vin alb, 2-3 linguri de faina

Preparare
Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt. Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina.

Servire
Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Babic De Buzau
Rulada De Curcan Cu Ciuperci
Cotlet De Porc Cu Sos De Vin
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Friptura "a La Taka"
Compozitie De Snitel Foarte Pufoasa
Festin Delicios Cu Gratare
Muschi De Porc La Gratar
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Muschi In Sos Alb
Miel La Cuptor
Friptura De Vitel Cu Vin
Curcan Umplut Cu Legume
Fajitas (mincare Mexicana)
Frigarui Cu Rosii Si Ardei
Snitel Vienez De Vitel
Cotlete De Porc La Cuptor
Snitel Cu Brinza
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Chebab
 

Top Retete Culinare