Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Vienez De Vitel

Ingrediente
1 kg. pulpa vitel, 2 oua, 1 pahar pesmet, 1 pahar faina, 2 linguri untura

Preparare
Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa. La inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa.

Servire
Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu unt si verdeata tocata marunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte si oparite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salata verde, salata de varza rosie, castraveti si gogosari in ote

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Simplu La Tigaie
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Piept De Pui A La Roquefort
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Purcel Umplut
File Mignon Cu Tarhon
Friptura De Vitel Cu Vin
Pui Fracasse
Friptura Inabusita Nemteasca
Muschi De Vaca La Tava
Ananas Cu Pui
Purcel La Tava
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Cotlet De Porc Cu Sos De Vin
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Pui In Sos De Bere
Pulpa De Porc La Tava
Pui Cu Cascaval
Pui De Balta Deliciosi
Friptura De Vitel In Lapte
 

Top Retete Culinare