Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Ceafa De Porc(garf) La Cuptor

Ingrediente
1 garf(cam 2 kg), 3-4 boabe ienibahar, 1 catel usturoi, ½ lingurita boia de ardei, citeva boabe coriandru, sare, putina grasime

Preparare
Carnea(fara sa fie spalata) se sterge bine cu un servet umed, se sareaza, se freaca cu usturoiul pisat si mirodeniile. Se asaza intr-un castron si se lasa sa stea astfel 3-4 ore. Apoi se presara peste carne boiaua de ardei si se asaza pe o tava unsa cu grasime. Se da la cuptor la foc rapid 30 minute, apoi se face focul potrivit. Se tine la cuptor 1 ½ ora. In timpul frigerii, se stropeste din cind in cind cu zeama din tava. Se taie felii, se asaza pe farfuria de servit, se stropeste cu zeama din tava, strecurata si se serveste cu cartofi prajiti, salata sau gogosari si castraveciori in otet.

Servire
Se poate servi si rece, taiata felii mai subtiri

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Pulpa De Curcan La Tava
Piept De Pui Cu Gorgonzola
Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Frigarui De Porc Inabusite
File De Porc A La Milano
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Miel Cu Iaurt
Rata/pui La Cuptor
Friptura De Miel Invelita
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Pui La Frigare
Pui Inabusit
Muschi In Crusta
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Pulpa De Miel Cu Busuioc
Fajitas (mincare Mexicana)
Friptura Inabusita
Pulpe De Pui Americane
 

Top Retete Culinare