Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Compozitie De Snitel Foarte Pufoasa

Ingrediente
un kg de carne sau peste, 2 oua, 2 linguri de faina, 50 ml lapte dulce, 1 lingurita de bicarbinat, piper dupa gust, 1 lingura vegeta

Preparare
Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se toarna in catron omogenizindu-se bine, se adauga vegeta, bicarbonatul si se da la frigider cel putin o ora sa aibe temperatura de 5-7 grade Celsius. Tot secretul este ca aceasta compozitie sa fie cit mai rece si inainte de a tavali carnea sau fileul de peste prin compozitie sa nu se uite sa se omogenizeze bine compozitia. Carnea sau pestele pregatit pentru snitel si tinut la rece, se da mai intii prin faina cu sare si se pune in tigaie cind uleiul este bine incins dar la foc potrivit.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Porc Inabusita
Muschiulet De Porc
Ananas Cu Pui
Friptura Cu Sos De Rosii
File Mignon Cu Tarhon
Ciolan La Cuptor Cu Varza Calita In Cosulete De Spaghete
Friptura De Porc
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Muschi De Porc La Gratar
Pui Simplu La Tigaie
Antricot De Vaca La Gratar
Miel Cu Verdeturi
Snitel Vienez Cu Lamiie
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Rata La Cuptor
Friptura Inabusita Condimentata
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Piept De Minzat Umplut
Purcel La Tava
Pui Cu Cascaval
 

Top Retete Culinare