Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cotlete De Porc Cu Sos De Vin

Ingrediente
1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper

Preparare
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Festin Delicios Cu Gratare
Miel La Cuptor
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Rata La Cuptor
Pui Crocant
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Pui Pe Sticla
Spinare De Batal La Gratar
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Antricot La Gratar
Friptura De Vitel In Lapte
Cotlete De Porc Inabusite
Cotlet Pane Si Natur
Antricot De Vitel In Staniol
Compozitie De Snitel
Snitel Picant
Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Muschi De Porc La Gratar
Snitel De Vita Cu Ceapa
 

Top Retete Culinare