Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cotlete De Porc Cu Sos De Vin

Ingrediente
1 kg. cotlet, 2 cepe mijlocii, 3-4 buc. rosii, 1 pahar vin, putina nucsoara rasa, sare, piper

Preparare
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Piept De Pui A La Roquefort
Rata Cu Portocale
Muschi De Vaca La Gratar
Friptura De Vitel In Lapte
Ficat A La Miacori
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Tikka De Pui
Cocos Cu Vin
Friptura De Porc La Cuptor
Pui La Tava
Pulpe De Pui Pe Sare
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Pulpa De Porc La Tava
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Curcan In Crusta De Branza
Frigarui Inabusite
Copane De Pui Pane
Pui La Punga
Pui Crocant
Friptura De Vitel
 

Top Retete Culinare