Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Cu Cascaval

Ingrediente
6 bucati piept de pui dezosat, 200 gr. cascaval, 2 ardei grasi, o legatura marar, piper, sare, ulei

Preparare
Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa. Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt. Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Biftec Cu Ou
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Friptura De Carne De Porc
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Biftec Pe Piatra
Frigarui De Porc Inabusite
Pulpe De Pui Americane
Friptura De Vitel In Lapte
Ficat La Gratar
Purcel Umplut
Cocos Cu Vin
Rata Lacuita
Muschi La Tava
Muschi De Vaca La Cuptor
Pirjoale Din Muschi De Vita
Friptura De Miel Invelita
Pui Condimentat
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Friptura "a La Taka"
Muschi De Porc La Gratar
 

Top Retete Culinare