Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata

Ingrediente
1 kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri mustar, 2 legaturi tarhon,6 linguri ulei

Preparare
Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava cu ulei si o ceasca apa si se tine 50 min la cuptor. Se stropeste uneori cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper.

Servire
Carnea se taie felii si se serveste alaturi de cartofi

Durata
1 h35 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Miel Cu Busuioc
Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Mititei Speciali
Reteta De Mici
Friptura De Carne De Porc
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Friptura Inabusita Nemteasca
Friptura Vanatoreasca
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Snitel Vienez De Vitel
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Rata La Cuptor
Snitel Cu Brinza
Rata Cu Portocale
Chebab
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Tikka De Pui
Friptura Cu Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare