Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata

Ingrediente
1 kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri mustar, 2 legaturi tarhon,6 linguri ulei

Preparare
Tarhonul si patrunjelul se toaca si se amesteca cu mustarul si condimente(sare, piper, boia, vegeta). Carnea de porc se spala, se sterge si se unge cu ulei si cu amestecul de verdeturi. Se pune in tava cu ulei si o ceasca apa si se tine 50 min la cuptor. Se stropeste uneori cu sucul din tava. Cartofii se fierb in coaja, se decojesc si se taie cuburi. Se trec prin ulei incins si se presara cu verdeata tocata, sare si piper.

Servire
Carnea se taie felii si se serveste alaturi de cartofi

Durata
1 h35 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Festin Delicios Cu Gratare
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Curcan Umplut Cu Legume
Friptura "a La Taka"
Frigarui De Porc Inabusite
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Curcan La Cuptor
Pulpa De Vitel Fripta
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Rulouri De Porc Umplute
Frigarui Din Carne De Vaca
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Pui La Frigare
Purcel Umplut
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Friptura De Vita Cu Masline
Chiftelute La Gratar
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Pui Condimentat
Rata Umpluta La Frigare
 

Top Retete Culinare