Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Friptura De Miel Impanat
Miel La Cuptor
Friptura Cu Sos De Legume
Miel Cu Iaurt
Purcel Umplut
Frigarui De Muschi De Vaca
File De Porc A La Milano
Costite De Miel In Sos De Vin
Rata Lacuita
Friptura De Vitel Cu Vin
Pui La Tava
Cotlet De Porc Cu Sos De Vin
Friptura Taraneasca
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Muschi File Umplut
Friptura Gratinata
Friptura Inabusita
Friptura De Pui Cu Legume
Friptura De Porc Marinata
 

Top Retete Culinare