Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Porc Inabusita
Cotlete De Miel Cu Menta
Pui La Capac
Friptura Gratinata
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Tikka De Pui
Miel Cu Verdeturi
Pui Pe Sare
Friptura De Vitel Cu Macaroane
Pulpe De Pui Americane
Curcan In Crusta De Branza
Antricot De Vaca La Gratar
Friptura Taraneasca
Muschiulet Impletit
Frigarui Cu Rosii Si Ardei
Snitel De Vita Cu Ceapa
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Piept De Minzat Umplut
Muschiulet De Porc
Pui Pe Sticla
 

Top Retete Culinare