Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Tikka De Pui
Friptura De Curcan Cu Ananas
Pulpa De Miel Cu Busuioc
Miel Cu Verdeturi
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Piept De Pui Toscan
Friptura De Porc Inabusita
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Muschi La Tava
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Pui Cu Lapte Si Lamaie
File De Porc A La Milano
Muschi De Vaca
Pui La Punga
Cotlet Surpriza
Piept De Pui A La Roquefort
Friptura Inabusita De Vaca
 

Top Retete Culinare