Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Snitel Vienez Cu Lamiie
Mititei Speciali
Pui Cu Cascaval
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Friptura "a La Taka"
Friptura Cu Rosii, Ciuperci Si Masline
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Friptura In Oala De Presiune
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Pulpa De Miel Cu Busuioc
Purcel La Tava
Antricot De Vitel In Staniol
Friptura De Porc
Friptura Cu Sos De Legume
Pulpa De Curcan La Tava
Muschi In Crusta
Biftec La Tava
Friptura Taraneasca
Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
 

Top Retete Culinare