Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Mititei Speciali
Rulada De Curcan Cu Ciuperci
Friptura Gratinata
Rata Cu Portocale
Rata La Cuptor
Cotlete De Miel Cu Menta
Curcan In Crusta De Branza
Pui Taranesc
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Ciolan La Cuptor Cu Varza Calita In Cosulete De Spaghete
Friptura De Pui Cu Legume
Friptura De Vitel
Pui Condimentat
Porumbei Fripti
Miel Cu Iaurt
Rata Lacuita
Snitel Vienez Cu Lamiie
Antricot De Vaca La Gratar
Pui Crocant
Muschi De Vaca La Gratar
 

Top Retete Culinare