Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Biftec De Vita
Friptura In Oala De Presiune
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Frigarui De Muschi De Vaca
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Friptura Inabusita De Vaca
Snitel Cu Sos Tomat
Rata Cu Miere
Pui In Sos De Bere
Pirjoale Din Muschi De Vita
Babic De Buzau
Pui Crocant
Muschi La Tigaie
Pui Cu Vin
Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Muschi De Vaca La Gratar
Reteta Mititei
Friptura De Pui Cu Legume
 

Top Retete Culinare