Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Vin

Ingrediente
1.6kg.carne de calitate,2 sticle vin rosu simplu,1 lingura plina miere,1/2pahar sos soia,2morcovi taiati in doua,100gr. ginger taiate feli in lungime,8 cepe mici,2 prazi taiati in lungime,2 patrunjei taiati in lung,10 catei de usturoi cu coaja,1 legatura

Preparare
Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se amesteca . Se pune in frigider peste noapte (8 ore). Dimineata se trece totul intr-o cratita mare cu capac si se fierbe pe foc mic 3 ore. Dupa ce carnea este moale,se scoate in alt vas impreuna cu legumele si cu un pic de zeama.Restul de lichid se fierbe acoperit pina devine un sos pentru friptura (alternativ se poate pune 1 lingurita faina). Se pune inapoi carnea si legumele.

Servire
Se serveste cu orez ,cartofi,etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Vrabioare La Cuptor
Friptura Inabusita De Vaca
Friptura Vanatoreasca
Biftec La Tava
Purcel La Tava
Pui La Cuptor
Pulpa De Vitel Fripta
Rulada De Carne Cu Oua
Pui La Tava
Tochitura Macelareasca Miacori
Chiftelute La Gratar
Biftec De Vita
Pulpa De Curcan La Tava
Frigarui Din Carne De Vaca
Friptura Inabusita Nemteasca
Pui In Sos De Bere
File Mignon Cu Tarhon
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
 

Top Retete Culinare