Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin

Ingrediente
1 kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei de usturoi, 4 cutiute de bulion din comert sau suc de rosii, sare, piper, dupa gust

Preparare
Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min. Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare si apa pentru a nu prinde un gust rau cind se pune peste friptura fierbinte. Cind carnea este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul din abundenta.

Servire
Se serveste cu mamaliguta si cu salata acra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Cotlet Pane Si Natur
Friptura De Miel Invelita
Rata La Cuptor
Curcan Umplut Cu Legume
Friptura De Carne De Porc
Friptura De Vita Cu Masline
Pui Pe Sare
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Biftec De Vita
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Frigarui De Muschi De Vaca
Friptura De Miel Glasata
Piept De Pui Toscan
Friptura Inabusita Nemteasca
Pui Cu Vin
Miel Cu Iaurt
Piept De Minzat Umplut
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Friptura Inabusita
Pulpe De Pui Americane
 

Top Retete Culinare