Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin

Ingrediente
1 kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei ,vin rosu, catei de usturoi, 4 cutiute de bulion din comert sau suc de rosii, sare, piper, dupa gust

Preparare
Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min. Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare si apa pentru a nu prinde un gust rau cind se pune peste friptura fierbinte. Cind carnea este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul din abundenta.

Servire
Se serveste cu mamaliguta si cu salata acra

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Fracasse
Compozitie De Snitel Foarte Pufoasa
Friptura Delicioasa
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Friptura De Miel Impanat
Saslik
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Frigarui De Porc Inabusite
Pui Cu Lapte Si Lamaie
Copane De Pui Pane
Ficat A La Miacori
Muschi In Sos Alb
Cotlete De Porc La Cuptor
Pui La Gratar
Pui Condimentat
Frigarui Inabusite
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Chiftelute La Gratar
Pui La Sticla
Friptura La Tigaie
 

Top Retete Culinare