Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi File Umplut

Ingrediente
1 kg muchi file porc,1/2 kg ciuperci champinion,100 g cascaval,1 ceapa,1/2 ceasca lapte,2-3 linguri vin,alb,ulei,sare,piper,cimbru,amidon alimentar, vegeta

Preparare
Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb. Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit. Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!

Servire
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Frigarui Inabusite
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Antricot De Vaca La Gratar
Piept De Pui Cu Gorgonzola
Friptura De Porc La Cuptor
Biftec Pe Piatra
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Friptura De Vita La Tava
Saslik
Friptura Inabusita
Friptura De Vitel Cu Macaroane
Cocos Cu Vin
Costite De Miel In Sos De Vin
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Pui De Balta Deliciosi
Pui Fripti La Cuptor
Chebab
Biftec De Vita
Pulpa De Curcan La Tava
 

Top Retete Culinare