Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi File Umplut

Ingrediente
1 kg muchi file porc,1/2 kg ciuperci champinion,100 g cascaval,1 ceapa,1/2 ceasca lapte,2-3 linguri vin,alb,ulei,sare,piper,cimbru,amidon alimentar, vegeta

Preparare
Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb. Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit. Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!

Servire
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Biftec Cu Ou
Copane De Pui Pane
Friptura De Miel
Pui La Cuptor
Friptura Cu Sos De Rosii
Friptura Vanatoreasca
Pui La Punga
Rata Umpluta La Frigare
Purcel La Tava
Rata Cu Miere
Pui Cu Cascaval
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Friptura De Miel Impanat
Cotlet In Vin
Pulpa De Curcan La Tava
Frigarui Din Carne De Vaca
Compozitie De Snitel
Friptura De Porc La Cuptor
Muschi De Vaca
 

Top Retete Culinare