Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi File Umplut

Ingrediente
1 kg muchi file porc,1/2 kg ciuperci champinion,100 g cascaval,1 ceapa,1/2 ceasca lapte,2-3 linguri vin,alb,ulei,sare,piper,cimbru,amidon alimentar, vegeta

Preparare
Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb. Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit. Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!

Servire
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura In Oala De Presiune
Coasta De Porc Umpluta Cu Mere
Friptura De Miel Impanat
Muschi De Porc La Gratar
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Frigarui Din Carne De Berbec
Friptura De Vitel
Miel La Cuptor
Muschiulet De Porc
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Biftec De Vita
Pui La Capac
Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Rata Umpluta La Frigare
Frigarui Din Carne De Vaca
Friptura Taraneasca
Pulpa De Porc La Tava
Purcel Umplut
Muschi De Vaca La Tava
 

Top Retete Culinare