Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi File Umplut

Ingrediente
1 kg muchi file porc,1/2 kg ciuperci champinion,100 g cascaval,1 ceapa,1/2 ceasca lapte,2-3 linguri vin,alb,ulei,sare,piper,cimbru,amidon alimentar, vegeta

Preparare
Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb. Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit. Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!

Servire
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Curcan La Cuptor
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Pui Cu Cascaval
File Mignon Cu Tarhon
Pulpa De Vita La Cuptor
Muschi De Vaca La Gratar
Cotlet In Vin
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Pui Cu Vin
Pui Fripti La Cuptor
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Friptura De Porc In Aluat
Friptura De Vitel In Lapte
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Friptura Taraneasca
Muschi De Vaca La Cuptor
Cotlete De Porc La Cuptor
 

Top Retete Culinare