Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi File Umplut

Ingrediente
1 kg muchi file porc,1/2 kg ciuperci champinion,100 g cascaval,1 ceapa,1/2 ceasca lapte,2-3 linguri vin,alb,ulei,sare,piper,cimbru,amidon alimentar, vegeta

Preparare
Muschiul file se desface cu un cutit ascutit ca si cum ar fi un rulou, se bate cu ciocanul de snitele , se sareaza si se condimenteaza,apoi se da la rece acoperit cu folie Ciupercile se spala, se taie felii si se calesc in putin ulei impreuna cu ceapa taiata solzisori asezonata cu cimbru, sare, piper ,vegeta si 2-3 lg de vin alb. Cand amestecul se inmoaie se adauga 1 lingurita de amidon si 1/2 ceasca lapte si se mai tine cca 1 minut pe foc,apoi se da la racit. Dupa racirea umpluturii se intinde muschiul pe masa si pe acesta se aseaza un strat de casacaval ras ,peste care se aseaza umplutura. Se ruleaza si se infasoara cu ata pentru a nu se desface la copt.Se pune intr-o tava stropita cu ulei , apa si vegeta , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor ,la foc mediu,cca 90 minute.Pofta buna!

Servire
Se taie felii care se aseaza pe farfurie alaturi de buchete de legume,cartofi taranesti si 1 lg. sfecla rosie coapta si stropita cu otet dulce.

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui La Frigare
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Ananas Cu Pui
Muschi De Vaca
Pui Inabusit
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Piept De Minzat Umplut
Rata La Cuptor
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Muschi De Vaca La Cuptor
Antricot De Vitel In Staniol
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Pulpe Pane
Porumbei Fripti
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Babic De Buzau
Snitel Cu Sos Tomat
Friptura De Carne De Porc
Festin Delicios Cu Gratare
 

Top Retete Culinare