Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

File De Porc A La Milano

Ingrediente
2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper

Preparare
Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute

Servire
Fileul se serveste cald cu garnitura

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Friptura De Miel
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Muschi In Crusta
Piept De Pui Toscan
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Rulada Din Muschi De Vita
Pulpa De Vita La Cuptor
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Pui La Sticla
Curcan La Cuptor
Biftec La Tava
Snitel De Vita Cu Ceapa
Snitel Cu Sos Tomat
Tikka De Pui
Pui Cu Cascaval
Muschiulet De Porc
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Ficat A La Miacori
 

Top Retete Culinare