Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura "a La Taka"

Ingrediente
2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare ), 2 catei de usturoi, 1 cartof, 1 ceapa medie, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 conserva mica porumb, margarina circa 100 grame, sare, piper

Preparare
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste. Ardeiul se taie fasii groase. Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara. Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija. Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei. In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.

Servire
Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Miel Impanat
Curcan In Crusta De Branza
Piept De Pui Toscan
Biftec Cu Ou
Frigarui Inabusite
Cotlete De Miel Cu Menta
Frigarui Din Carne De Berbec
Friptura De Porc In Aluat
Pui La Gratar
Rata Lacuita
Cocos Cu Vin
Pui Cu Lapte Si Lamaie
File De Porc A La Milano
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Cotlet Pane Si Natur
Friptura De Miel
Pulpe Pane
Reteta Mititei
Muschi De Vaca La Tava
Muschi De Porc La Cratita
 

Top Retete Culinare