Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura "a La Taka"

Ingrediente
2 muschi de vita sau de porc ( 200 grame fiecare ), 2 catei de usturoi, 1 cartof, 1 ceapa medie, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 conserva mica porumb, margarina circa 100 grame, sare, piper

Preparare
Cartoful se taie in rondele groase, apoi rondelele se injumatatesc. Ceapa se taie de asemenea rondele groase ( nu se injumatateste ). Morcovul se taie pe lungime dupa se injumatateste. Ardeiul se taie fasii groase. Cartoful, ceapa, morcovul se fierb in apa cu sare 5-7 minute, dupa care se strecoara. Legumele fierte si ardeiul gras se calesc in 2 linguri margarina circa 5-7 minute amestecand cu grija. Legumele se pun de jur imprejurul farfuriei. In acceasi tigaie se mai adauga 2 linguri margarina si usturoiul taiat rondele. Se adauga muschiul de vita sau porc ( sarat si piperat ) si porumbul ( fara zeama din conseva ). Se prajeste circa 3 minute pe fiecare parte dupa care se agauga in mijlocul farfuriei.

Servire
Se poate servi cu orez fiert si cu castraveti murati.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Muschi De Porc La Gratar
Rulade De Vitel Cu Busuioc
Pui Condimentat
Friptura Inabusita Nemteasca
Muschi La Tava
Pui Cu Vin
Muschiulet De Porc
Muschiulet Impletit
File Mignon Cu Tarhon
Pui La Capac
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Copane De Pui Pane
Antricot La Gratar
Piept De Pui Cu Gorgonzola
Antricot De Vaca La Gratar
Chiftelute La Gratar
 

Top Retete Culinare