Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Frigarui Din Carne De Vaca

Ingrediente
1 kg carne, sare, piper, cimbru, usturoi, slanina

Preparare
Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda. Se taie carnea cuburi de 3-4 cm, se presara cu piper, cimbru si putin usturoi. Se pregatesc citeva frigari mici din lemn, cam de 25 cm lungime, ascutite la un capat. Se infig bucatile de carne intercalind intre ele si la capete cite o bucatica de slanina – poate fi si afumata. Se frig pe gratarul bine incins, ungindu-l cu grasime cind se intorc de pe o parte pe cealalta, sarea se da numai cind sint gata.

Servire
Se servesc imediat fara sa se mai scoata din frigare

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Chebab
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Cotlete De Miel Cu Menta
Snitel Cu Brinza
Biftec Pe Piatra
Pulpe De Pui Pe Sare
Friptura De Porc Marinata
Pui Condimentat
Pui Fripti La Cuptor
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Friptura Inabusita Condimentata
Pui In Sos De Bere
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Friptura Cu Sos De Rosii
Ficat La Gratar
Porc Cu Usturoi
Pui La Frigare
 

Top Retete Culinare