Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Curca Pe Pat De Legume

Ingrediente
10 felii piine prajita, 4 fileuri de curcan, sare, piper, unt, 400 g morcovi, 7 cepe verzi, o legatura patrunjel, 150 g cascaval, 2 oua, 2 linguri susan, 4 linguri smintina

Preparare
Se farima 2 felii de piine prajita. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza, apoi se prajeste in ulei incins. Se curata morcovii, doi se taie felii si restul se rad. Se spala verdeata si se toaca. Ceapa se toaca fin. Ceapa si morcovii se pun la calit in putin ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se amesteca cu verdeata, cascavalul, ouale, 4 linguri susan si piinea faramitata. Se unge o forma de sufleu. Pe fund se asaza felii de piine, se ung cu smintina, se garnisesc cu legume si se pune carnea. Se introduce 15 minute la cuptor.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Piept De Pui In Stil Italian
Snitel Picant
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Vrabioara La Gratar
Rulada De Carne Cu Oua
Friptura Cu Sos De Legume
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Muschi File Umplut
Muschi De Vaca La Tava
Friptura De Vita Cu Masline
Cocos Cu Vin
Reteta Mititei
Mititei Speciali
Muschi De Vaca La Gratar
Miel La Cuptor
Frigarui Inabusite
Friptura Cu Rosii, Ciuperci Si Masline
Muschi In Crusta
Snitel Vienez Cu Lamiie
Pulpa De Miel Cu Busuioc
 

Top Retete Culinare