Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Picant

Ingrediente
600 gr. pulpa de porc, 3 oua, 2 dl ulei, 2 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 lingura mustar, 1 cescuta lapte, sare, piper

Preparare
Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se unge cu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste alta. Intr-un castron se bat ouale cu putina sare, se adauga mustarul, faina, laptele si o lingura de ulei. In compozitia astfel preparata se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.

Servire
Cind sint gata, snitelele se servesc calde cu cartofi cu unt sau piure de cartofi

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Antricot De Vaca La Gratar
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Pui La Punga
Cotlete De Porc La Cuptor
Friptura De Porc
Friptura La Tigaie
Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Pui La Gratar
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Purcel La Tava
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Frigarui Din Carne De Berbec
Biftec Pe Piatra
Muschi De Vaca La Cuptor
Friptura De Vitel Cu Vin
File Mignon Cu Tarhon
Pui Pe Sticla
Piept De Pui Toscan
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
 

Top Retete Culinare