Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Picant

Ingrediente
600 gr. pulpa de porc, 3 oua, 2 dl ulei, 2 linguri pesmet, 1 lingura faina, 1 lingura mustar, 1 cescuta lapte, sare, piper

Preparare
Carnea se taie in felii potrivit de groase. Fiecare felie se bate cu ciocanul pentru snitele, se unge cu ulei, se presara cu piper, se pudreaza bine cu pesmet si se pun una peste alta. Intr-un castron se bat ouale cu putina sare, se adauga mustarul, faina, laptele si o lingura de ulei. In compozitia astfel preparata se inmoaie pe rind fiecare snitel si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.

Servire
Cind sint gata, snitelele se servesc calde cu cartofi cu unt sau piure de cartofi

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui La Frigare
Chiftelute La Gratar
Friptura De Miel Invelita
Coasta De Porc Umpluta Cu Mere
Antricot La Gratar
Piept De Pui Cu Gorgonzola
Muschi In Sos Alb
Pui Fripti La Cuptor
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Rulade De Vitel Cu Busuioc
Pulpa De Vita La Cuptor
Pui Cu Cascaval
Friptura Delicioasa
Pulpa De Curcan La Tava
Pui Taranesc
Frigarui De Porc Inabusite
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Friptura Inabusita De Vaca
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Snitel Cu Brinza
 

Top Retete Culinare