Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Biftec La Tava

Ingrediente
1 kg. muschi de vaca, untura, sare, piper

Preparare
Se curata muschiul de pielite si de grasimea in plus, se taie in felii rotunde, se pune fiecare bucata intr-un tifon, se bate cu ciocanul si apoi se string capetele tifonului si se invirt ca sa dea muschiului forma rotunda. Se leaga cu sfoara ca sa pastreze forma si se presara cu piper. Se rumenesc apoi la foc viu intr-o tava cu untura bine incinsa. Se pune apoi tava la foc mic pentru ca bucatile de muschi sa se friga. Cind biftecul este gata se presara cu sare.

Servire
Se serveste fierbinte, simplu sau cu ochi deasupra si cu diferite garnituri si cu salata

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Curcan La Cuptor
Vrabioare La Cuptor
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Ficat A La Miacori
Pui La Sticla
Reteta De Mici
Pui La Cuptor
Pui La Gratar
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Muschi La Tava
Frigarui De Porc Inabusite
Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Friptura De Pui Cu Legume
Muschi De Porc La Gratar
Friptura De Curcan Cu Ananas
Friptura De Porc Marinata
Porc Cu Usturoi
Friptura Inabusita De Vaca
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Rata/pui La Cuptor
 

Top Retete Culinare