Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui La Tava

Ingrediente
2 pui, 1 lingura de untura, 1 paharel vin, 2 cesti de zeama de carne sau apa calda, sare

Preparare
Se curata puii, se spala si se freaca cu sare pe dinauntru si pe dinafara. Se pun intr-o tava cu untura si zeama de carne si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se intorc din cind in cind si se stropesc cu sos din tava. Cind s-au rumenit si carnea s-a inmuiat, puii sint gata.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Rata La Cuptor
Porc Cu Usturoi
Saslik
Cotlete De Berbec La Gratar
Friptura Gratinata
Pui De Balta Deliciosi
Porumbei Fripti
File Mignon Cu Tarhon
Frigarui Din Carne De Vaca
Friptura Inabusita De Vaca
Ananas Cu Pui
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Friptura De Vitel
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Pui Cu Vin
Snitel Picant
Pulpa De Porc La Tava
 

Top Retete Culinare