Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vrabioara La Gratar

Ingrediente
1 buc. vrabioara, sare, o lingurita ulei, cimbru

Preparare
Se bate vrabioara bine, pe o parte si pe cealalta, pentru a se zdrobi fibrele tari. Se unge cu un strat subtire de ulei, se infasoara rulou si se lasa la fezandat o zi in frigider. Inainte de a o frige gratar, se inlatura untdelemnul cu un servetel de masa. Se frige pe gratarul incins in prealabil, fara grasime. Cind este gata, se sareaza si se presara cu cimbru.

Servire
Se serveste cu diverse garnituri si o salata

Durata
1 h13 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Tikka De Pui
Friptura Din Carne Tocata Cu Legume
Snitel Picant
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Antricot De Vaca La Gratar
Muschi In Crusta
Ananas Cu Pui
Antricot De Vitel In Staniol
Miel Cu Iaurt
Snitel De Vita Cu Ceapa
Cotlet Surpriza
Frigarui Din Carne De Vaca
Piept De Pui A La Roquefort
Piept De Pui Cu Gorgonzola
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Piept De Minzat Umplut
Porc Cu Usturoi
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Ciolan La Cuptor Cu Varza Calita In Cosulete De Spaghete
 

Top Retete Culinare