Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vrabioara La Gratar

Ingrediente
1 buc. vrabioara, sare, o lingurita ulei, cimbru

Preparare
Se bate vrabioara bine, pe o parte si pe cealalta, pentru a se zdrobi fibrele tari. Se unge cu un strat subtire de ulei, se infasoara rulou si se lasa la fezandat o zi in frigider. Inainte de a o frige gratar, se inlatura untdelemnul cu un servetel de masa. Se frige pe gratarul incins in prealabil, fara grasime. Cind este gata, se sareaza si se presara cu cimbru.

Servire
Se serveste cu diverse garnituri si o salata

Durata
1 h13 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Pulpe De Pui Americane
Pui Crocant
Friptura De Curcan Cu Ananas
Ciolan La Cuptor Cu Varza Calita In Cosulete De Spaghete
Pui La Sticla
Pulpa De Vitel Fripta
Friptura De Miel Glasata
Pui In Sos De Bere
Antricot De Vitel In Staniol
Rata Lacuita
Frigarui De Porc Inabusite
Reteta Mititei
Muschi De Porc La Gratar
Pui Taranesc
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Pulpa De Miel La Cuptor Cu Rosii Si Busuioc
Purcel Umplut
Friptura Cu Sos De Rosii
Piept De Minzat Umplut
 

Top Retete Culinare