Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cotlet In Vin

Ingrediente
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ardei (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec.

Preparare
Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece pina pe a doua zi (10-12 ore minimum). Apoi se aseaza bine intr-o cratita, se toarna vinul pina ce il acopera si se pune la fiert la foc mic sub capac. Daca in timp ce fierbe scade se mai adauga vin.

Servire
Cu cartofi natur sau gol cu paine. Sosul este o minunatie.

Durata
40 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Antricot La Gratar
Muschiulet Impletit
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Snitel De Vita Cu Ceapa
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Miel Cu Verdeturi
Friptura "a La Taka"
Mititei Speciali
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Cotlete De Porc La Cuptor
Porc Cu Usturoi
Friptura Cu Sos De Rosii
Muschi La Tava
Pui Fracasse
Curcan Umplut Cu Legume
Spinare De Batal La Gratar
Pui Cu Cascaval
Friptura In Oala De Presiune
Piept De Pui In Stil Italian
 

Top Retete Culinare