Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Carne De Porc

Ingrediente
750 gr. carne pulpa sau muschi, 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Preparare
Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pina ce va fi bine fripta si rumenita.

Servire
Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci, etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Frigarui Din Carne De Vaca
Frigarui Din Carne De Berbec
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Pui Fracasse
Cotlet Pane Si Natur
Saslik
Pui Inabusit
Friptura De Carne De Porc
Biftec De Vita
Friptura De Porc In Aluat
Muschi De Vaca La Gratar
Fajitas (mincare Mexicana)
Pulpe De Pui Americane
Festin Delicios Cu Gratare
Curcan In Crusta De Branza
Cotlete De Miel Cu Menta
Friptura De Jambon Cu Sos De Macese
Pui La Gratar
Friptura De Porc
Friptura Cu Sos De Rosii
 

Top Retete Culinare