Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Carne De Porc

Ingrediente
750 gr. carne pulpa sau muschi, 2-3 linguri unt, piper, 5-6 catei usturoi, sare

Preparare
Carnea se spala, se curata de eventuale pielite, apoi se taie felii potrivit de groase. Se ung feliile de carne cu piper, sare si usturoi, apoi se lasa sa stea cel putin o ora cu aceste ingrediente. Se pot pune ori sa se friga si se stropesc cu unt, ori se pot pune la cuptor cu unt si din cind in cind se stropeste cu untura ei din tava, pina ce va fi bine fripta si rumenita.

Servire
Se servesc cu garnitura de cartofi natur, pai, garnitura de orez sau ciuperci, etc.

Durata
2 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Coasta De Porc Umpluta Cu Mere
Curcan Umplut Cu Legume
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Friptura De Porc In Aluat
Biftec La Tava
Ficat La Gratar
Friptura Gratinata
Rulade De Vitel Cu Busuioc
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Porc Cu Usturoi
Cotlet Surpriza
Muschi File Umplut
Cotlete De Porc La Cuptor
Pui La Cuptor
Friptura De Miel Glasata
Cocos Cu Vin
Friptura Cu Rosii, Ciuperci Si Masline
Pulpe De Pui Pe Sare
Pulpe Pane
Muschi In Sos Alb
 

Top Retete Culinare