Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate

Ingrediente
o pasare tinara, 1,5 litri sos de tomate, 2 linguri de concentrat de pasare, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Preparare
Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.

Servire
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Muschi File Umplut
Pulpa De Vita La Cuptor
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Pui La Punga
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Copane De Pui Pane
Pui Simplu La Tigaie
Muschi De Vaca La Tava
Pui Cu Cascaval
Friptura De Miel Invelita
Rulada De Curcan Cu Ciuperci
Pui Fripti La Cuptor
Curcan In Crusta De Branza
File Mignon Cu Tarhon
Snitel De Vita Cu Ceapa
Pui Fracasse
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Curcan La Cuptor
 

Top Retete Culinare