Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata

Ingrediente
1 kg carne de vaca, 150 g costita afumata, 1 pahar cu vin, cimbru, 2-3 catei de usturoi, sare, legume fierte

Preparare
Se impaneaza cu usturoi carnea de vaca si se freaca cu cimbru. Se pune intr-o cratita cu feliile de costita, la foc potrivit. Din cind in cind se toarna putin vin sau apa. Se gusta de sare. Se lasa sa fiarba pina cind carnea se inmoaie fara insa ca sosul sa fie prea scazut. Se taie friptura felii si se serveste cu bucatele de costita si cu sosul din cratita turnat peste legumele fierte separat.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui La Gratar
Pui Fripti La Cuptor
Festin Delicios Cu Gratare
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Frigarui Din Carne De Vaca
Fajitas (mincare Mexicana)
Friptura De Porc Marinata
Friptura De Porc Inabusita
Friptura Cu Rosii, Ciuperci Si Masline
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Friptura De Vitel
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Friptura De Curcan Cu Ananas
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Cotlete De Porc Inabusite
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Friptura De Jambon Cu Sos De Macese
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Biftec Cu Ou
 

Top Retete Culinare