Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata

Ingrediente
1 kg carne de vaca, 150 g costita afumata, 1 pahar cu vin, cimbru, 2-3 catei de usturoi, sare, legume fierte

Preparare
Se impaneaza cu usturoi carnea de vaca si se freaca cu cimbru. Se pune intr-o cratita cu feliile de costita, la foc potrivit. Din cind in cind se toarna putin vin sau apa. Se gusta de sare. Se lasa sa fiarba pina cind carnea se inmoaie fara insa ca sosul sa fie prea scazut. Se taie friptura felii si se serveste cu bucatele de costita si cu sosul din cratita turnat peste legumele fierte separat.

Durata
1 h40 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Frigarui De Porc Inabusite
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Babic De Buzau
Antricot De Vaca La Gratar
Friptura De Vita La Tava
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Pui Cu Vin
Friptura De Miel Invelita
Pulpa De Curcan La Tava
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Pui Pe Sare
Curcan Umplut Cu Legume
File De Porc A La Milano
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Muschiulet De Porc
Snitel Cu Sos Tomat
Copane De Pui Pane
Pui La Cuptor
Pui Cu Lapte Si Lamaie
 

Top Retete Culinare