Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura Taraneasca

Ingrediente
4 felii muschi de porc, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei, 1 lingura patrunjel tocat, 2 lingurite mustar, sare, piper, 1 lingura de unsoare

Preparare
Se infierbinta intr-o cratita unsoarea cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cca 20 minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie, se aseaza cotletele si se intorc in sos; se tine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste cotlete

Servire
Se serveste cu cartofi prajiti

Durata
50 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpe Pane
Friptura Delicioasa
Reteta Mititei
Rulade De Vitel Cu Busuioc
Friptura Inabusita De Vaca
Biftec De Vita
Antricot La Gratar
Friptura De Vitel In Lapte
Snitel De Vita Cu Ceapa
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Muschiulet Impletit
Friptura Gratinata
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Pui Cu Lapte Si Lamaie
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Frigarui De Porc Inabusite
Friptura De Pui Cu Legume
Pui Condimentat
Purcel Umplut
Friptura La Tigaie
 

Top Retete Culinare