Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat

Ingrediente
1 kg. muschi de vaca, 300 gr. ficat de porc, 250 gr. ciuperci, 50 gr. unt, sare, piper; pentru aluat: 250 gr. faina, 250 gr. unt, 4 linguri apa

Preparare
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne ½ din ciuperci, peste care se aseaza muschiul. Acesta se acopera cu restul de pasta de ficat, se pun ciupercile care au mai ramas si se inveleste totul cu foaia de aluat. Ruloul se pune intr-o tava unsa cu unt, se unge cu ou si se coace la foc moale.

Servire
Se serveste rece, taiat felii

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Porc Inabusita
Tikka De Pui
Mititei Speciali
Reteta De Mici
Muschi De Vaca La Gratar
Biftec Pe Piatra
Rulouri De Porc Umplute
Cotlet Surpriza
Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat
Muschi De Vaca
Antricot De Vitel In Staniol
Pui Fripti La Cuptor
Muschi De Porc La Gratar
Rata Cu Miere
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Snitel Cu Sos Tomat
Friptura De Porc
Friptura De Miel
Friptura Delicioasa
 

Top Retete Culinare