Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca Cu Ciuperci In Aluat

Ingrediente
1 kg. muschi de vaca, 300 gr. ficat de porc, 250 gr. ciuperci, 50 gr. unt, sare, piper; pentru aluat: 250 gr. faina, 250 gr. unt, 4 linguri apa

Preparare
Muschiul de vaca se frige in cuptorul bine incins; cind este frumos rumenit, iar mijlocul mustos, se da deoparte sa se raceasca. Din ficat se prepara o pasta obisnuita. Ciupercile se soteaza usor. Din faina si unt se prepara un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie lunga cit tava si lata cit sa poata acoperi muschiul. Foaia de aluat se unge pe mijloc cu pasta de ficat, deasupra se asterne ½ din ciuperci, peste care se aseaza muschiul. Acesta se acopera cu restul de pasta de ficat, se pun ciupercile care au mai ramas si se inveleste totul cu foaia de aluat. Ruloul se pune intr-o tava unsa cu unt, se unge cu ou si se coace la foc moale.

Servire
Se serveste rece, taiat felii

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Miel Cu Iaurt
Pui La Cuptor
Muschi De Porc La Cratita
Biftec La Tava
Pui Taranesc
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Cotlet De Porc Cu Sos De Vin
Rata Lacuita
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Friptura De Miel Glasata
Friptura De Curcan Cu Ananas
Friptura De Porc Marinata
Pui La Tava
Chebab
Antricot De Vaca La Gratar
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Muschi La Tigaie
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Rata Cu Portocale
Reteta Mititei
 

Top Retete Culinare