Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui Taranesc

Ingrediente
1 pui mare, 150 gr. unt, 250 gr. cartofi, 50 gr. arpagic, 50 gr. costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin, 1 catel usturoi (facut buchet)

Preparare
Se ia puiul, se curata bine, se desface la mijloc si se introduce inauntru 50 gr. unt amestecat cu sare si piper. Se pune intr-o cratita de Jena cu restul de unt, in cuptor. Cind e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Dupa un timp se scoate o parte din unt si buchetul

Servire
Se serveste din cratita de Jena

Durata
1 h30 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Fracasse
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
File De Porc A La Milano
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Spinare De Batal La Gratar
Friptura De Jambon Cu Sos De Macese
Copane De Pui Pane
Snitel Cu Sos Tomat
Tikka De Pui
Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Rata La Cuptor
Pulpe Pane
Friptura De Pui Cu Legume
Purcel La Tava
Friptura "a La Taka"
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Festin Delicios Cu Gratare
Friptura De Porc La Cuptor
 

Top Retete Culinare