Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Vaca La Cuptor

Ingrediente
700-800 gr. muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper, putin cimbru, 200 gr. smintina, 50 gr. slaninuta

Preparare
Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos) se poate face in doi timpi si anume: se prepara o marinata din 6 linguri ulei, o lingura otet, sare, piper, cimbru si apa cit sa cuprinda muschiul. Se asaza de seara muschiul in sosul marinat si se lasa pina a doua zi. A doua zi se scoate muschiul, se sterge, se impaneaza cu feliute de slanina si se aseaza intr-o tava cu o lingura ulei. Tava se pune in cuptorul bine incins. Dupa cca 30 minute se adauga o parte din marinata si smintina si se lasa la cuptor in continuare. Cind muschiul este bine patruns si frumos rumenit (cca 30 minute), se scoate de la cuptor, se taie felii si se aseaza pe un platou. Sosul se strecoara si se serveste separat intr-o sosiera.

Durata
1 h10 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Umplut La Sare
Pulpa De Miel Cu Busuioc
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
File De Porc A La Milano
Ficat La Gratar
Pui Fripti La Cuptor
Friptura Inabusita Nemteasca
Compozitie De Snitel
Muschi De Porc La Cratita
File Mignon Cu Tarhon
Snitel De Vita Cu Ceapa
Rulada De Curcan Cu Prune Uscate
Reteta De Mici
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Friptura In Oala De Presiune
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Pui Pe Sare
Friptura De Vita La Tava
Friptura De Curcan Cu Ananas
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
 

Top Retete Culinare