Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Vrabioare La Cuptor

Ingrediente
2 kg. vrabioare de vaca, 2 linguri untura, sare, piper

Preparare
Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se pune intr-o tava si se unge cu untura pe toate partile. Se da la cuptor la foc iute, se intoarce o data sau de doua ori. Cind friptura este gata se scoate, se lasa sa se raceasca si apoi se taie in felii subtiri dupa nevoie.

Servire
Se serveste cu garnitura de cartofi si cu sos propriu bine strecurat

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Vitel Fripta
Muschi File Umplut
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Cotlet In Vin
Festin Delicios Cu Gratare
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
Piept De Pui Toscan
Ficat A La Miacori
Tochitura Macelareasca Miacori
Purcel Umplut
Rata Lacuita
Vrabioara La Gratar
Tikka De Pui
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Muschi De Vaca La Gratar
Pui La Cuptor
Reteta Mititei
Miel Cu Iaurt
 

Top Retete Culinare