Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Reteta De Mici

Ingrediente
1 kg pulpa degresat de porc, 1 kg pulpa de vitel (poate fi 1/2 kg pulpa vita si 1/2 kg pulpa batal), 1/2 litru supa de oase condimentata, 1 capatana usturoi, 1 lingurita bicarbonat, 1 lingurita cimbru

Preparare
Supa de oase se prepare din 3 kg oase de vita sparte si fierte in 2 litri de apa. Se lasa sa scada pina ajunge la 1/2 litru de supa. Se da de pe foc si se condimenteaza cu usturoi, o capatina, maruntit si frecat cu circa 25-30 ml ulei de foarea soarelui sau masline, sare dupa gust si o lingurita de bicarbonat. Carnea proaspata, se toaca prin masina cu sita potrivita apoi se framinta turnindu-se cite putin supa de oase puna se inglobeaza toata supa si compozitia devine pastoasa si bine legata. Framintatul se face timp de circa 30 minute, ca altfel mici nu au gust. Se lasa la macerat 24 de ore, in frigider intr-un vas acoperit. Pentru a da forma micilor se trece prin masina de tocat fara sita, doar cu palnia de carnati de porc si se portioneaza la lungimea palmei, intre degetul mic si aratator. Nu se folosesc alte condimente pentru ca strica gustul.

Servire
Cu mustar, mujdei de usturoi, cartofi prajiti si franzela

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Rata Umpluta La Frigare
Pui Cu Cascaval
Snitel De Vita Cu Ceapa
Friptura De Miel
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Compozitie De Snitel
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Pulpe De Pui Americane
Friptura De Porc Cu Sos De Bulion Si Vin
Rata Cu Miere
Friptura De Jambon Cu Sos De Macese
Friptura De Porc La Cuptor
Rata Lacuita
Pui Fript Cu Sos De Ciuperci
Pulpe De Pui Cu Grapefruit
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Costite De Miel In Sos De Vin
Muschi De Vaca La Tava
Frigarui Cu Rosii Si Ardei
Rulada Din Pulpa De Miel Cu Verdeturi
 

Top Retete Culinare