Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura La Tigaie

Ingrediente
600 gr. carne de porc, o ceapa mare, 1 lingura untura, sare

Preparare
Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii subtiri. Se amesteca usor pentru ca feliile de ceapa sa ramina intregi si frumos rumenite.

Servire
Se serveste imediat cu mamaliguta

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Frigarui Din Carne De Berbec
Snitel Picant
Rata Cu Portocale
Friptura Cu Sos De Rosii
Pui La Frigare
Friptura Inabusita De Vaca
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Pui Cu Cascaval
Muschi La Cuptor Cu Sos De Mustar
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Curcan La Cuptor
Frigarui Cu Rosii Si Ardei
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Cotlete De Porc La Cuptor
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
Snitel De Vita Cu Ceapa
Pulpe De Pui Cu Grapefruit
Ficat La Gratar
Friptura De Porc La Cuptor
 

Top Retete Culinare