Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chebab

Ingrediente
Carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet sau vin

Preparare
Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin. Se tine la rece 24 de ore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins. Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.

Servire
Cu garnitura de orez

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Porc Cu Crusta De Mustar Si Verdeata
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Muschi De Vaca La Cuptor
Pulpa De Porc La Tava
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Pui Pe Sticla
Biftec Cu Ou
Biftec Pe Piatra
Pulpa De Vita La Cuptor
Pui La Punga
Pui Cu Cascaval
Friptura De Vitel Cu Macaroane
Friptura Taraneasca
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Copane De Pui Pane
Rulada De Carne Cu Oua
Friptura Inabusita Condimentata
Friptura De Porc
Snitel Cu Sos Tomat
Muschi In Crusta
 

Top Retete Culinare