Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Chebab

Ingrediente
Carne de oaie, ceapa, piper, cimbru, ardei iute, otet sau vin

Preparare
Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii subtiri, piper pisat, cimbru, ardei iute taiat si putin stropit cu otet sau vin. Se tine la rece 24 de ore sa se fragezeasca, dupa care se pun bucatile bine indesate pe frigaruie si se invirte in jurul jaratecului incins. Exista etajere metalice speciale pentru suportul frigaruii. Pe masura ce se frig frigaruile, se taie.

Servire
Cu garnitura de orez

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Friptura In Oala De Presiune
Porumbei Fripti
Pui Crocant
Muschi De Vaca
Friptura De Curcan Cu Ananas
Rulada De Cotlet Cu Pasta De Mici
Friptura De Vita Cu Masline
Pulpe De Pui Americane
Piept De Pui A La Roquefort
Friptura Taraneasca
Pui Taranesc
Friptura "a La Taka"
Muschi De Porc La Gratar
Pulpa De Vitel Fripta
Friptura Aromata De Vita Cu Dafin Si Vin
Muschi In Sos Alb
Ciocanele La Tava Cu Cartofi
Cotlet In Vin
 

Top Retete Culinare