Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura Cu Sos De Legume

Ingrediente
1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 buc. cepe, 3-4 buc. ciuperci mari, o lingurita de faina, 1 pahar de vin alb, 1 pahar zeama de carne, patrunjel verde, 4-5 rosii, sare si piper

Preparare
Se alege carnea si se taie in bucati potrivite. Oasele se pun sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Se caleste carnea in unt combinat cu ulei, se adauga restul de ceapa, ciupercile taiate, patrunjelul si faina. Cind faina s-a aurit, se pun vinul, zeama de carne, rosiile (din conserve), apoi se potriveste de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet, la cuptorul cu foc mic.

Servire
Serviti friptura cu piure de cartofi decorat cu sosul din tava

Durata
1 h15 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpe Pane
Miel Cu Iaurt
Friptura "a La Taka"
Piept De Pui Toscan
Pui Pe Sticla
Muschi La Tava
Cocos Cu Vin
Biftec Cu Ou
Biftec La Tava
Pui Pe Sare
Antricot La Gratar
Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Rulade De Vitel Cu Busuioc
Cotlete De Porc Inabusite
Pulpe De Pui Cu Grapefruit
Pui La Tava
Piept De Pui A La Roquefort
Muschi In Sos Alb
Friptura Cu Rosii, Ciuperci Si Masline
Cotlet Surpriza
 

Top Retete Culinare