Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pui La Capac

Ingrediente
un pui intreg, sare, piper, cimbru, ulei

Preparare
Se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul sirei spinarii pentru a lua o forma cit mai plata, se condimenteaza, se unge cu ulei. Pentru prajit se foloseste o cratita in care se pun 2/3 apa, se acopera cu un capac intors pe care se toarna ulei si se aseaza puiul. Se introduce in cuptorul incins si se lasa sa se patrunda/rumeneasca intorcindu-se de 1, 2 ori de pe o parte pe cealalta. Atentie: nu se acopera! Din cand in cand se poate turna cu lingura peste pui sos din capac.

Servire
Se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor cu piure de cartofi, cartofi prajiti sau orice alte garnituri si cu vin alb

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Reteta De Mici
Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Rulouri De Porc Umplute
Pui In Sos De Bere
Friptura De Rata Cu Mere Coapte
Copane De Pui Pane
Friptura "a La Taka"
Snitel De Vita Cu Ceapa
Frigarui Din Carne De Vaca
Muschi La Tava
Miel Cu Iaurt
Muschi In Sos Alb
Muschi De Porc La Cratita
Pulpa De Curcan La Tava
Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Friptura De Pui Cu Legume
Friptura Inabusita
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Snitel Vienez De Vitel
Pui De Balta Deliciosi
 

Top Retete Culinare