Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura Delicioasa

Ingrediente
1 kg rasol alb, 100 g slanina afumata, 1 picior de vitel, 200 g morcovi, 12 cepe arpagic, 1 pahar cu vin, 2 linguri ulei, verdeata, sare, piper

Preparare
Se impaneaza carnea cu slanina si se leaga cu sfoara. Apoi se rumeneste in ulei incins. Se scurge uleiul, se adauga vinul si se fierbe pina ce vinul scade la doua linguri. Se adauga piciorul de vitel, fiert putin mai inainte, verdeata, sare, piper si apa cit sa cuprinda bine toata carnea. Se spumeaza, se acopera si se da la cuptor. Dupa doua ore, se adauga morcovii taiati pe lung si arpagicul curatit. Dupa alte doua ore se scoate din cuptor, se desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu zeama degresata si strecurata.

Durata
5 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Condimentat
Rata Cu Portocale
Pui La Gratar
Snitel Vienez Cu Lamiie
Pui La Tava
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Friptura De Porc In Aluat
Friptura Vanatoreasca
Pulpa De Vita La Cuptor
Friptura Inabusita Condimentata
Ficat A La Miacori
Friptura De Porc La Cuptor
Biftec Cu Ou
Pulpa De Porc La Tava
Antricot De Vitel In Staniol
Friptura De Carne De Porc
Pui Pe Sticla
Frigarui De Porc Inabusite
Pui In Sos De Bere
Reteta Mititei
 

Top Retete Culinare