Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Cu Brinza

Ingrediente
1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 gr. faina, 1 ou batut bine cu 3 linguri de lapte, 400 gr. pesmet

Preparare
Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framinta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mina umeda) mingi din preparatul de mai sus, care se turtesc putin in palma, apoi se trec prin faina, prin oul batut cu lapte, iar in final prin pesmet. In momentul in care se trec prin pesmet, se preseaza atent, in asa fel incit mingea de preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea degetului mic. Se asaza pe planseta, unul langa celalalt si se lasa la frigider 2 ore. Se prajesc in tigaia incinsa, cu putin ulei, avind grija sa se intoarca de doua-trei ori pe fiecare parte , cite 2 minute.

Servire
Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez, cous-cous, pireu de cartofi, sufleu de conopida, varza calita, cartofi natur, ghiveci de legume, cartofi gratinati, la alegere. Se poate prepara cantitate dubla de snitele si se pot pastra la congelator, nepra

Durata
2 h45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pulpa De Berbec La Tava Cu Sos De Vin
Pui Fripti La Cuptor
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Biftec Cu Ou
Cotlete De Berbec La Gratar
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Friptura De Vita La Tava
Pulpa De Porc La Tava
Rata Cu Miere
Snitel Vienez De Vitel
Snitel De Vita Cu Ceapa
Rata Umpluta La Frigare
Muschi De Porc La Cratita
Ficat A La Miacori
Friptura La Tigaie
Pulpa De Vitel Fripta
Piept De Pui La Cuptor, Cu Vin Si Ardei Murati
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Reteta Mititei
 

Top Retete Culinare