Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Snitel Cu Brinza

Ingrediente
1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr. cascaval de vaca (dat pe razatoarea mare), sare si piper dupa gust, 150 gr. faina, 1 ou batut bine cu 3 linguri de lapte, 400 gr. pesmet

Preparare
Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framinta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mina umeda) mingi din preparatul de mai sus, care se turtesc putin in palma, apoi se trec prin faina, prin oul batut cu lapte, iar in final prin pesmet. In momentul in care se trec prin pesmet, se preseaza atent, in asa fel incit mingea de preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea degetului mic. Se asaza pe planseta, unul langa celalalt si se lasa la frigider 2 ore. Se prajesc in tigaia incinsa, cu putin ulei, avind grija sa se intoarca de doua-trei ori pe fiecare parte , cite 2 minute.

Servire
Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez, cous-cous, pireu de cartofi, sufleu de conopida, varza calita, cartofi natur, ghiveci de legume, cartofi gratinati, la alegere. Se poate prepara cantitate dubla de snitele si se pot pastra la congelator, nepra

Durata
2 h45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Friptura Inabusita
Snitel Cu Sos Tomat
Tochitura Macelareasca Miacori
Friptura De Porc In Aluat
Biftec De Vita
Pulpa De Porc La Tava
Antricot La Gratar
Muschiulet Impletit
Ficat La Gratar
Pui Cu Lapte Si Lamaie
Pui In Sos De Bere
File Mignon Cu Tarhon
Rulada De Carne Cu Oua
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Reteta Mititei
Ananas Cu Pui
Muschi De Vaca
Pui La Sticla
Curcan In Crusta De Branza
Friptura De Pasare Macerata In Sos De Tomate
 

Top Retete Culinare