Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Purcel La Tava

Ingrediente
purcel, untdelemn, rom

Preparare
Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Se sareaza.

Servire
Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele. Se serveste cu vin alb sec

Durata
4 h

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Cu Cascaval
Ficat La Gratar
Saslik
Pulpa De Curcan La Tava
Rulada De Carne Cu Oua
Biftec De Vita
Festin Delicios Cu Gratare
Friptura Gratinata
Friptura De Curcan Cu Ananas
Muschi La Tigaie
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Tikka De Pui
Muschi De Vaca La Gratar
Pui Inabusit
Piept De Pui In Stil Italian
Muschiulet De Porc
Cotlete De Vitel Cu Cirnati Si Cartofi In Vin
Friptura De Vitel Cu Vin
Friptura Cu Sos De Legume
 

Top Retete Culinare