Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Macaroane

Ingrediente
Cateva cotlete de vitel, 150 g macaroane, zeama de carne, sos de rosii.

Preparare
Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura intr-o cratita, imprejur se pun macaroanele. Se toarna o ceasca de zeama de carne concentrata. Se acopera si se da la cuptor. Se tine la cuptor pana ce macaroanele absorb toata zeama si sunt destul de fierte.

Servire
Se serveste cu sos de rosii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Muschi De Porc La Gratar
Fajitas (mincare Mexicana)
Friptura Cu Sos De Legume
Friptura De Porc La Cuptor
Rulada Din Muschi De Vita
Chiftelute La Gratar
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Pui Condimentat
Ficat A La Miacori
Friptura De Vitel Cu Sos Vanatoresc
Friptura "a La Taka"
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Compozitie De Snitel Foarte Pufoasa
Friptura De Carne De Porc
Muschi La Tigaie
Friptura Vanatoreasca
Friptura De Vitel In Lapte
Frigarui Cu Rosii Si Ardei
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Pui La Tava
 

Top Retete Culinare