Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Friptura De Vitel Cu Macaroane

Ingrediente
Cateva cotlete de vitel, 150 g macaroane, zeama de carne, sos de rosii.

Preparare
Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura intr-o cratita, imprejur se pun macaroanele. Se toarna o ceasca de zeama de carne concentrata. Se acopera si se da la cuptor. Se tine la cuptor pana ce macaroanele absorb toata zeama si sunt destul de fierte.

Servire
Se serveste cu sos de rosii.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Muschi La Tigaie
Snitel Cu Brinza
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Friptura De Miel Cu Cimbru Si Vin Alb
Miel Cu Iaurt
Cotlet Surpriza
Muschi In Crusta
Chebab
Friptura De Vitel Cu Vin
Pui Fripti La Cuptor
Babic De Buzau
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Pulpe De Pui Pe Sare
Porc Cu Usturoi
Pui Dijon (varianta Dietetica)
Piept De Minzat Umplut
Fajitas (mincare Mexicana)
Rata/pui La Cuptor
Friptura De Miel Impanat
Friptura De Porc Marinata
 

Top Retete Culinare