Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Rata/pui La Cuptor

Ingrediente
1 rata (3-4 kg) sau un pui mai mare, sare, piper.

Preparare
Rata se curata de grsimea care se vede. Se pune intr-o tava rezistenta la foc, in picioare, cu o sticla de bere umpluta cu apa introdusa in cavitate. Gitul sticlei trebuie sa ajunaga pina la gitul ratei. Pielea se impunge peste tot cu furculita, dar aveti grija sa nu impungeti si carnea. Se "pudreaza" cu sare si piper si se baga in cuptor la temperatura cea mai ridicata pentru 40 min. Se pune temperatura un pic mai jos si se mai lasa 30 min. Se scoate si se lasa 15 min dupa care se scoate sticla. La fel si pentru pui.

Servire
Varza calita, cartofi noi la cuptor si salata sau orice altceva va doriti.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Muschiulet De Porc
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
Pui Taranesc
Rulada De Carne Cu Oua
Purcel La Tava
Snitel Picant
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Friptura Vanatoreasca
Curcan La Cuptor
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Muschiulet Impletit
Ficat La Gratar
Friptura De Porc In Aluat
Muschi In Crusta
Rulouri De Porc Umplute
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Muschi De Vaca La Cuptor
Compozitie De Snitel Foarte Pufoasa
Frigarui Din Carne De Berbec
Pui Simplu La Tigaie
 

Top Retete Culinare