Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Muschi De Porc La Gratar

Ingrediente
1 muschi de 700-800 gr., 100 gr. costita afumata, 6-7 catei de usturoi, ulei, sare

Preparare
Muschiul spalat si zvintat bine pe un prosop, se impaneaza cu bucatele de costita si usturoi. Se asaza apoi pe gratarul uns bine si se tine pina se frige si se rumeneste frumos, fara sa se usuce prea tare. Se sareaza si se asaza pe platou.

Servire
Garniturile (fasole verde, cartofi pai) se aranjeaza in jurul muschiului. Se orneaza cu frunze de salata verde.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Pui Dijon (varianta Dietetica)
Biftec De Vita
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
File Mignon Cu Tarhon
Cotlet Pane Si Natur
Frigarui Pe Gratar Cu Ciuperci
Muschi La Tava
Frigarui De Muschi De Vaca
Ceafa Gratinata Cu Sos Special
Curcan Umplut Cu Legume
Muschi De Vaca La Tava
Friptura De Curcan Cu Ananas
Pulpe De Pui Pe Sare
Friptura De Porc Inabusita
Snitel Picant
Friptura "a La Taka"
Rabdari Prajite - Specialitate Japonia
Pulpa De Porc La Tava
Biftec La Tava
Pui Simplu La Tigaie
 

Top Retete Culinare