Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc La Tava

Ingrediente
1 kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin, putina nucsoara, sare, piper

Preparare
Carnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita si se da la cuptor la foc potrivit cca 45 minute. In timp ce se frige carnea, se taie ceapa in rondele, se curata rosiile de pielite, se taie, se amesteca si se pun peste carnea rumenita; se adauga vinul si nucsoara rasa. Se acopera cratita si se pun din nou la cuptor timp de o ora. Cind carnea este bine patrunsa, se scoate si se aseaza pe un platou. Sosul se paseaza si se serveste impreuna cu friptura sau in sosiera.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Aripi De Pui Cu Sos De Hrean
Cotlete De Porc Cu Sos De Vin
Pui De Balta Deliciosi
Pui La Cuptor
Snitel Cu Sos Tomat
File De Porc A La Milano
Pulpe De Pui Pe Sare
Friptura Inabusita Condimentata
Pirjoale Din Muschi De Vita
Muschiulet Impletit
Pui Inabusit
Ceafa De Porc(garf) La Cuptor
Ananas Cu Pui
Purcel Umplut
Friptura "a La Taka"
Friptura De Vacuta Impanata Cu Costita Afumata
Frigarui Inabusite
Pui La Gratar
Piept De Pui A La Roquefort
Pulpa De Curcan La Tava
 

Top Retete Culinare