Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Pulpa De Porc La Tava

Ingrediente
1 kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin, putina nucsoara, sare, piper

Preparare
Carnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita si se da la cuptor la foc potrivit cca 45 minute. In timp ce se frige carnea, se taie ceapa in rondele, se curata rosiile de pielite, se taie, se amesteca si se pun peste carnea rumenita; se adauga vinul si nucsoara rasa. Se acopera cratita si se pun din nou la cuptor timp de o ora. Cind carnea este bine patrunsa, se scoate si se aseaza pe un platou. Sosul se paseaza si se serveste impreuna cu friptura sau in sosiera.

Durata
1 h50 min

 

Alte Retete din categoria Fripturi

Cotlete De Berbec La Gratar
Muschiulet De Porc
Cotlete De Porc Inabusite
Friptura In Oala De Presiune
Ficat La Gratar
Curcan Umplut Cu Legume
Pulpa De Vitel Fripta
Rasol De Vita Cu Usturoi Si Tarhon
Pui Cu Lapte Si Lamaie
Friptura Inabusita Nemteasca
Pui Cu Sos De Vin Si Gogosari Murati La Cuptor
Costite De Miel In Sos De Vin
Pui Cu Cascaval
Pui Prajit La Tava Cu Usturoi
Pui Crocant
Friptura De Curca Pe Pat De Legume
Spinare De Batal La Gratar
Muschi De Vaca Cu Sos De Vin
Pui Cu Vin
Pui La Cuptor Cu Sos De Smintina
 

Top Retete Culinare