Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cornulete Cu Bors

Ingrediente
250 g faina, 25 g drojdie, 150 ml ulei, 10 ml bors, 25 g zahar, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, sare, zahar pudra, zahar vanilat, marmelada, nuci pisate

Preparare
Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga uleiul, borsul, coaja de lamaie, un praf de sare si la sfarsit faina. Se amesteca totul bine, framantand cu mina cateva minute. Aluatul se lasa sa creasca la loc caldut isi dubleaza volumul. Pe planseta presarata cu faina se intinde cu sucitorul o foaie care se taie in patrate sau triunghiuri. Formele se umplu cu marmelada frecata cu nuci pisate si se asaza in tava neunsa, lasand intre ele 2 cm ca sa nu se lipeasca dupa ce cresc. Se pudreaza fierbinti cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Tarta Exotica
Prajitura Cu Mere Felii
Bulgari De Zapada
Prajitura Cu Brinza Dulce (kaesekuchen)
Napolitane Cu Foi "lica"
Savarina Olexiuc
Inimi De Ciocolata
Tarta Cu Dulceata De Visine
Prajitura Din Piscoturi De Sampanie Si Diferite Dulceturi
Rulada Cu Ciocolata Si Piersici
Prajitura Cu Gris
Prajitura Fina Fara Faina
Bavarois De Vanilie
Tarta De Ciocolata
Kokosbullar / Graddbullar
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Ecleruri
Prajitura Cu Mere Sferturi
Prajitura Cu Cartofi
Prajitura Cu Mere Si Bezea
 

Top Retete Culinare