Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Cornulete Cu Bors

Ingrediente
250 g faina, 25 g drojdie, 150 ml ulei, 10 ml bors, 25 g zahar, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, sare, zahar pudra, zahar vanilat, marmelada, nuci pisate

Preparare
Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga uleiul, borsul, coaja de lamaie, un praf de sare si la sfarsit faina. Se amesteca totul bine, framantand cu mina cateva minute. Aluatul se lasa sa creasca la loc caldut isi dubleaza volumul. Pe planseta presarata cu faina se intinde cu sucitorul o foaie care se taie in patrate sau triunghiuri. Formele se umplu cu marmelada frecata cu nuci pisate si se asaza in tava neunsa, lasand intre ele 2 cm ca sa nu se lipeasca dupa ce cresc. Se pudreaza fierbinti cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Pesmeti De Malai
Carti De Joc
Piersici
German Pancake
Pupi
Rulada Cu Nuca
Prajitura Cu Marmelada De Caise
Negresa In Pijama
Prajitura Emma
Prajitura Cu Miere Si Smantana
Valurile Dunarii
Tarta De Mere
Melcisori Cu Mere
Prajitura Cu Nuci Si Lamiie
Bomboane Raffaello
Mere Coapte Cu Miere Si Piersici
Prajitura Usoara
Prajitura Cu Fructe (prune)
Dame Blanche
Cabana
 

Top Retete Culinare