Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Fagure Tiganesc

Ingrediente
4 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri zahar, 12 linguri faina, lamaie, vanilie, rom, 1/2 lingurita amoniac stins in otet sau rom

Preparare
Se amesteca ouale cu zaharul pana se dizolva, apoi se adauga cate putin ulei pana se termina. Se adauga faina cate putin pentru a nu face cocoloase. Se aseaza in forma cu lingurita si se coc pe o parte si pe alta.

Servire
Se servesc asemeni fursecurilor: lipite cate doua cu o crema de unt, margarina sau marmelada.

Durata
30 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Cu Biscuiti Si Nuci
Cornuri
Ciocolata Alb-negru
Savarina Cu Frisca De Albus
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Prajitura Cu Smochine
Prajitura Cu Miere De Albine
Albinita
Cornete Cu Nuca
Painea Episcopului
Negresa
Prajitura De Biscuiti Cu Crema De Fructe
Prajitura Cu Fructe Si Bezea
Prajitura Raphaelo
Saratele Cu Chimen
Prajitura Cu Dulceata De Visine
Alcazar
Fursecuri Cu Nuci
Trigoane De Miere Si Brinza De Vaci
Prajitura Cu Cirese
 

Top Retete Culinare