Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Mere Si Bezea

Ingrediente
2 kg mere ionatane, 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, zahar vanilat, 1 litru lapte

Preparare
Dupa ce se decojesc, merele se taie rondeluri si se asaza in tava de la cuptor tapetata cu putin unt; peste ele se adauga uniform 6 linguri de zahar si se da la cuptor pana cand isi lasa suc, dupa care se adauga peste ele crema de vanilie (1 l lapte, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 galbenusuri si zahar vanilat preparata la foc mic pana clocoteste si ajunge la consistenta cremoasa). Se lasa apoi la cuptor aprox 10 min dupa care se adauga bezeaua (6 linguri zahar se bat cu 6 albusuri pane se obtine o bezea; se probeaza intorcand vasul cu gura in jos). Se mai lasa la cuptor aprox 10 min, pana cand se umfla bezeaua.

Servire
Se taie rece. Se serveste rece cu lingurita

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Metru
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Placinta Americana De Mere
Covrigei Parfumati
Semlar
Prajitura Rapida
Prajitura Cu Umplutura De Ciocolata Si Nuci
Rulada Cu Marmelada Sau Dulceata
Prajitura Cu Alune Si Ciocolata
Ursuleti
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Prajitura Anastacya (cu Fructe)
Prajitura Cu Visine Si Cirese
Delicatese Cu Cocos
Madelaine
Papanasi Fierti Muntenesti
Mere Coapte Cu Glazura De Zahar Ars
Prajitura Rapida Cu Cirese
Madlene
Prajitura Cu Fidea
 

Top Retete Culinare