Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Mere Si Bezea

Ingrediente
2 kg mere ionatane, 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, zahar vanilat, 1 litru lapte

Preparare
Dupa ce se decojesc, merele se taie rondeluri si se asaza in tava de la cuptor tapetata cu putin unt; peste ele se adauga uniform 6 linguri de zahar si se da la cuptor pana cand isi lasa suc, dupa care se adauga peste ele crema de vanilie (1 l lapte, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 galbenusuri si zahar vanilat preparata la foc mic pana clocoteste si ajunge la consistenta cremoasa). Se lasa apoi la cuptor aprox 10 min dupa care se adauga bezeaua (6 linguri zahar se bat cu 6 albusuri pane se obtine o bezea; se probeaza intorcand vasul cu gura in jos). Se mai lasa la cuptor aprox 10 min, pana cand se umfla bezeaua.

Servire
Se taie rece. Se serveste rece cu lingurita

Durata
45 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura De Mere Cu Glazura
Tarta Cu Pere
Tarta Spumoasa Cu Coacaze
Papanasi Cu Mere
Prajitura Ileana
Delicatese Cu Cocos
Cornete Cu Frisca
Prajitura Tatiana
Peynirli Kunefe
Prajitura Cu Prune
Ciocolatina
Piersici
Prajitura Alba
Alcazar
Triunghiuri Cu Nuca
Rulada Cu Mac
Prajitura Cu Visine, Caise Sau Prune
Blute Cu Nuca De Cocos
Negresa In Pijama
Portocale In Halat
 

Top Retete Culinare