Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare

Ingrediente
¾ pahar untura, 1 lingura zahar pudra, ½ pahar smintina sau lapte, 50 gr. drojdie de bere, 1 praf vanilie, 1 praf sare, faina cit cuprinde, zahar pudra vanilat

Preparare
Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Fagure Tiganesc
Prajitura Cu Crema De Banane
Portocale In Halat
Strudel Cu Visine
Bomboane De Cafea Cu Nuci
Prajituri Tosca
Cabana
Vieneza
Prajitura Cu Mere Si Martipan
Prajitura Cu Frisca
Prajitura Cu Caise Si Migdale
Tarta De Visine
Alcazar
Prajitura "desteapta"
Omleta Cu Dulceata
Tiramisu Cu Ananas
Mandica
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Tarta Cu Prune Si Scortisoara
Prajitura Cu Mere
 

Top Retete Culinare