Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare

Ingrediente
¾ pahar untura, 1 lingura zahar pudra, ½ pahar smintina sau lapte, 50 gr. drojdie de bere, 1 praf vanilie, 1 praf sare, faina cit cuprinde, zahar pudra vanilat

Preparare
Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Prajituri Americane
Prajitura Cu Crema Caramel
Prajiturele Vanilate
Rulada Cu Banane
Prajitura Necoapta Din Pireu De Castane Si Biscuiti
Pandispan
Prajitura Fina Cu Mac
Floricele De Porumb Cu Zahar Ars
Delicatese Cu Cocos
Prajitura Iulia
Prajitura Kiki
Triunghiuri Cu Nuca
Ciocolatina
Placinta Cu Poalele In Brau
Prajitura Cu Cirese Si Lamiie
Fursecuri Simple, Cu Nuca
Prajitura Cu Visine Pufoasa
Prajitura Rudy
Prajitura Cu Alune Si Cacao
 

Top Retete Culinare