Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare

Ingrediente
¾ pahar untura, 1 lingura zahar pudra, ½ pahar smintina sau lapte, 50 gr. drojdie de bere, 1 praf vanilie, 1 praf sare, faina cit cuprinde, zahar pudra vanilat

Preparare
Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura De Migdale
Plicuri Cu Visine
Ischler
Prajitura Musuroi
Prajitura "zi Si Noapte"
Tarta De Ciocolata
Muffins Cu Nuci
Tiramisu Ii
Prajitura Cu Martipan Si Pere
Prajituri Cu Ciocolata Si Fistic
Cornulete Cu Smintina Si Rahat
Prajiturele Cu Castane
Tarta Cu Dulceata De Visine
Sarlota Cu Prune
Cornete Cu Nuca
Tarta Cu Fructe
Prajitura Olguta
Banane Mamdazi
Prajitura Cu Caise Si Mac
Tarta Cu Ciocolata Si Menta
 

Top Retete Culinare