Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare

Ingrediente
¾ pahar untura, 1 lingura zahar pudra, ½ pahar smintina sau lapte, 50 gr. drojdie de bere, 1 praf vanilie, 1 praf sare, faina cit cuprinde, zahar pudra vanilat

Preparare
Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Kazan Dibi
Cornete Cu Frisca Sau Crema
Caise
Prajitura Cu Mere Insiropata
Bezele Cu Ciocolata Si Alune
Tarta Cu Pere Si Migdale
Prajitura Rapida De Foi "lica"
Bulgari De Zapada
Ciocolata De Casa Cu Alune Si Stafide
Prajitura Cu Miere
Prajitura Cu Revent
Strudel Cu Mere Aromat
Prajitura Cu Mere Si Scortisoara
Colomba De Paste
Tarta Cu Pere
Prajitura Ieftina Cu Cirese Sau Alte Fructe
Prajitura Rulata
Prajitura "ambasador"
Prajitura Cu Mere Aromata
Prajitura Cu Vanilie Si Nuci
 

Top Retete Culinare