Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Corabioare

Ingrediente
¾ pahar untura, 1 lingura zahar pudra, ½ pahar smintina sau lapte, 50 gr. drojdie de bere, 1 praf vanilie, 1 praf sare, faina cit cuprinde, zahar pudra vanilat

Preparare
Se freaca untura cu zaharul si vanilia, apoi se adauga smintina, drojdia dizolvata in putin lapte si praful de sare. Se framinta cu faina o coca potrivit de tare. Se acopera si se lasa la loc cald sa creasca. Cind a crescut, se pune pe planseta de lucru, se imparte in trei parti egale. Din fiecare parte se face un sul cu mina, iar fiecare sul se taie in bucati de latimea unui deget. Aceste bucati se asaza pe tava de copt la distanta mai mare una de alta (deoarece cresc) si se lasa sa creasca putin. Se da apoi tava la cuptor. Cind sint gata si inca fierbinti, se tavaleste fiecare corabioara prin zahar pudra vanilat.

Durata
1 h20 min

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Nussbrot
Prajitura Hilda
Valurile Dunarii
Muffins-aperitiv
Harlekin
Chec De Portocale
Piinisoare Imbracate In Bezea
Prajitura Simpla Cu Piersici
Prajitura "desteapta"
Prajitura Cu Malai
Prajitura Melania
Prajitura Transilvania Cu Mere
Triunghiuri Cu Marmelada
Profiterolles Cu Frisca
Senatori
Prajitura Cu Mere "a La Dnul Cosma"
Portocale Glasate
Painea Episcopului
Cremsnit Cu Visine
Tarta Cu Brinza Si Portocale
 

Top Retete Culinare