Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Piersici

Ingrediente
Aluat: 5 oua , 5 linguri apa fierbinte, 50 g coaja rasa de lamaie, 180 g zahar, sare, 50 g mac, 125 g faina, praf de copt. Umplutura: 200 g gem de caise, 825 g piersici din compot, un plic glazura incolora.

Preparare
Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se taie in 2. Se unge cu gemul cald de caise. Piersicile se pun la scurs si se taie apoi felii. Se pun sub forma de evantai pe prajitura. Desupra se toarna glazura preparata conform instructiunilor de pe plic. Se taie patrate.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Cornulete Cu Alune
Tarta Cu Bezea
Prajitura Cu Nuci, Ciocolata Si Biscuiti
Rulada Iulia
Tarta Frageda Cu Prune Glazurate
Prajitura A La Minut
Prajitura Cu Crema De Zahar Ars
Prajitura Cu Bezea
Prajitura Cu Gris Si Scortisoara
Prajitura Transilvania Cu Mere
Prajitura Inteligenta
Muffins Cu Portocale Si Ciocolata
Rulada Cu Nuca
Coronite Cu Alune
Prajitura Caramel
Prajitura Cu Cartofi
Prajitura De Mere Cu Glazura
Prajitura Durere
Cornuri
Placintele Cu Mere
 

Top Retete Culinare