Idei pentru toate gusturile

FreshInfo Retete Culinare
retete-culinare.freshinfo.ro
Utilizator neautentificat, Autentificare - Cont nou
 
 

Prajitura Cu Piersici

Ingrediente
Aluat: 5 oua , 5 linguri apa fierbinte, 50 g coaja rasa de lamaie, 180 g zahar, sare, 50 g mac, 125 g faina, praf de copt. Umplutura: 200 g gem de caise, 825 g piersici din compot, un plic glazura incolora.

Preparare
Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se taie in 2. Se unge cu gemul cald de caise. Piersicile se pun la scurs si se taie apoi felii. Se pun sub forma de evantai pe prajitura. Desupra se toarna glazura preparata conform instructiunilor de pe plic. Se taie patrate.

Durata
1 h

 

Alte Retete din categoria Prajituri

Prajitura Musuroi
Pasca Poloneza
Cornuri
Prajitura Cu Crema De Banane
Rafaello
Cartofi De Ciocolata
Alune Cu Ciocolata
"turo Rudi"
Prajitura Cu Fructe (prune)
Cremsnit Rapid
Melcisori Cu Mere
Madelaine
Prajitura Simpla Cu Ciocolata
Prajitura Cu Gem
Alb-negru
Bohema
Prajitura Cu Suc De Rosii
Tarta Cu Orez Si Visine
Peynirli Kunefe
Profiterolles Cu Frisca
 

Top Retete Culinare